Lajme flash

Planifikimi Strategjik dhe Integrimi

Duke vlerësuar me objektivitet arritjet në fushën e sigurisë, kurrsesi nuk mund të fshehim gjendjen reale të(...)

Planifikimi Strategjik dhe Integrimi
Buletini i MPB-së
Buletini i MPB-së

Ky është Buletini Mujor i punës së Policisë së Shtetit.

Programi i Transparencës

Në përputhje me nenin 7 të ligjit nr.119/2014 “Për të Drejtën e Informimit” është(...)

Programi i Transparencës
Shërbime për Publikun
Shërbime për Publikun

Ne jemi zotuar se shërbimet publike nuk do të varen nga xhepi, por nga nevoja. Shërbime për të gjithë,(...)

AITPP

Misioni i Agjencisë së Inventarizimit dhe Transferimit të Pronave Publike Kryen procesin e inventarizimit dhe(...)

AITPP

Stop korrupsionit

Stop korrupsionit

Kërkoi rryshfet?  

Denoncoje tani

Më shumë
Policia e Shtetit

Policia e Shtetit

Drejtoria e Policisë së Shtetit - Faqja zyrtare

Më shumë
SH.Ç.B.A.

SH.Ç.B.A.

Shёrbimi pёr Çёshtjet e Brendshme dhe Ankesat  - Misioni: T’i garantojë komunitetit një shërbim policor të përgjegjshëm

 

 

Më shumë
Emergjencat Civile

Emergjencat Civile

Mbrojtja Civile 

Më shumë
e-Albania

e-Albania

Portali unik i shërbimeve qeveritare

Më shumë

Video

Foto

Kryeministri Rama dhe ministri Xhafaj me strukturat e Policisë së Shtetit

Kryeministri Rama dhe ministri Xhafaj me strukturat e Policisë së Shtetit

• Shqipëria pa dyshim sot, pas rreth tre vite e gjysmë qeverisjeje, është një vend më i sigurt nga pikëpamja e rendit dhe e sigurisë publike • Detyra ime prioritare është t’i konsolidoj arritjet dhe të vazhdoj t’i çoj ato përpara • Në ushtrimin e këtij funksioni të lartë kushtetues, ligjor dhe institucional, shtrohen një sërë prioritetesh kyçe të cilat kërkojnë(...)
Shih foto galeri
Denonco përfshirjen në fushatë 0694137777

Denonco përfshirjen në fushatë 0694137777

Ftojmë qytetarët të denoncojnë përfshirjen e punonjësve të administratës në aktivitete partiake  

Më shumë