Shërbime për Publikun

 1. Shërbimi SMS – VAS
 2. Kontakto me Policinë e Shtetit
 3. Denonco parregullsitë lidhur me fondet e Bashkimit Europian
 4. “Fundjava Pranverore” në Shtëpinë e Pushimit të MB, Durrës
 5. Disa këshilla për blerje online të sigurta
 6. Çfarë duhet të dini për lëvizjen në zonën Shengen
 7. Si mund të bëhesh pjesë e Gardës së Republikës? Kriteret
 8. Si organizohen ankandet publike tek Rezervat Materiale të Shtetit?
 9. Si fitohet shtetësia shqiptare? – Dokumentat – Kontaktet
 10. Lista e Dokumentave për të fituar shtetësinë shqiptare
 11. Lista e dokumentacionit ligjor për rifitimin e shtetësisë shqiptare
 12. Lista e dokumentacionit ligjor për fitimin e shtetësisë shqiptare me natyralizim
 13. Lista e dokumentacionit ligjor për heqje dorë nga shtetësia shqiptare
 14. Shtesa në Udhëzimin e përbashkët të Min. P.Jashtme dhe Min. R.Publik për procedurat për fitimin, rifitimin dhe heqjen dorë nga shtetësia – 2007
 15. Parandalim krimi
 16. Masa e gjobës për shkeljet më frekuente
 17. Disa këshilla për drejtuesit e mjeteve
 18. Persona në kërkim – Telefononi falas në 112, 129
 19. Hapet procedura e konkurimit për vend të lirë pune për nëpunësit e  Gjendjes Civile, Bashkia Lezhë – 01.10.2018
 20. Shpallen rezulatet për testimin për Z.GJ.C. në Buçimas dhe Udenisht, Pogradec – 25 Maj ’17
 21. Njoftim për zhvillimin e procedurës së konkurimit për vende të lira në Zyrat e Gjendjes Civile Buçimas dhe Udenisht – 2 Maj
 22. Njoftim për zhvillimin e procedurës së konkurimit për vend të lirë pune për nëpunësit e Gjendjes Civile
 23. Gjendja Civile Qarku Korçë – Njoftim për vend të lirë pune
 24. Shpallje kërkese për shpronësim, Bashkia Korçë – 16 Qershor 2016
 25. SHPALLJE KËRKESE PËR SHPRONËSIM – Bashkia Fier, 22 Nëntor ’15
 26. Elbasan, shpallje për shpronësim në Bashkinë e Elbasanit – 27 tetor
 27. Shpronësime për shkak të rikonstruksionit të rrugëve të bllokut nr.59, 61 dhe 61/1 Tiranë
 28. Shpronësim për ndërtimin e Bulevardit “Petro Nini Luarasi” – Bashkia e Tiranës – 1 Qershor 2015
 29. Shpronësim për rikualifikimin urban të bllokut nr. 46 – Bashkia e Tiranës – 1 Qershor 2015
 30. Shpronësim për ndërtimin e rrugës “Bajram Allaraj” – Bashkia e Tiranës – 1 Qershor 2015
 31. Shpronësim për rikonstruksionin e rrugëve të bllokut nr.51, “Don Bosko” – Bashkia e Tiranës – 25 maj 2015
 32. Shpronesim për ndërtimin e rrugës së “Filanto” – Bashkia e Tiranës – 25 maj 2015
 33. Shpronësim për ndërtimin e rrugës së “Kosovarëve” – Bashkia e Tiranës – 25 maj 2015
 34. Shpronesim për shkak të rikonstruksionit të rrugës “Pasho Hysa” – Bashkia e Tiranës – 25 maj 2015
 35. Shpronësim për ndërtimin e varrezave publike të qytetit, Bashkia e Elbasanit – 21 maj 2015
 36. Shpronësim, për shkak të ndërtimit të rrugës “Robert Shvarc”, Bashkia e Tiranës – 21 maj 2015
 37. Njoftim për shpronësim publik, Bashkia Elbasan – 17 mars 2015
 38. Njoftim për shpronësim publik, Bashkia Vorë – 17 mars 2015
 39. Procedurat për fitimin, rifitimin dhe heqjen dorë nga shtetësia – 2001
 40. Njoftime për çështjen e Toponimeve dhe Pasaportat U`16
 41. Çmimi i ri i dokumentave biometrikë nga 1 Janari 2015
 42. Rimbursim i kuponëve për dokumenta biometrike
 43. Asgjesohen dokumentet biometrike të patërhequra prej 1 viti